Përfshihuni në LibreOffice UI - master

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI - master po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

32847

Vargje

147

Gjuhë

59,2%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për LibreOffice UI - master në shqip përmban 32847 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 59,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI - master, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti