Përfshihuni në LibreOffice UI - master

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI - master po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

78377

Vargje

160

Gjuhë

48,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI - master përmban aktualisht 78377 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 48,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI - master, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti