Përfshihuni në LibreOffice UI – 7.2

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI – 7.2 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

37922

Vargje

151

Gjuhë

50,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI – 7.2 përmban aktualisht 37922 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 50,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI – 7.2, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti