Përfshihuni në LibreOffice UI – 7.1

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI – 7.1 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

37181

Vargje

148

Gjuhë

52,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI – 7.1 përmban aktualisht 37181 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 52,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI – 7.1, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti