Përfshihuni në LibreOffice UI – 7.0

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI – 7.0 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

32970

Vargje

147

Gjuhë

59,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI – 7.0 përmban aktualisht 32970 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 59,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI – 7.0, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti