Përfshihuni në LibreOffice UI – 6.4

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI – 6.4 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

32793

Vargje

145

Gjuhë

60,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI – 6.4 përmban aktualisht 32793 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 60,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI – 6.4, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti