Përfshihuni në LibreOffice UI – 6.3

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice UI – 6.3 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

32488

Vargje

137

Gjuhë

61,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice UI – 6.3 përmban aktualisht 32488 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 61,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice UI – 6.3, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti