Përfshihuni në LibreOffice Online

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Online po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1507

Vargje

136

Gjuhë

11,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice Online përmban aktualisht 1507 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 11,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Online, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti