Përfshihuni në LibreOffice Help - master

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Help - master po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

47350

Vargje

78

Gjuhë

22,5%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për LibreOffice Help - master në shqip përmban 47350 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 22,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Help - master, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti