Përfshihuni në LibreOffice Help - master

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Help - master po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

48053

Vargje

78

Gjuhë

21,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice Help - master përmban aktualisht 48053 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 21,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Help - master, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti