Përfshihuni në LibreOffice Help – 7.1

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Help – 7.1 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

47602

Vargje

78

Gjuhë

21,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice Help – 7.1 përmban aktualisht 47602 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 21,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Help – 7.1, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti