Përfshihuni në LibreOffice Help – 7.0

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Help – 7.0 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

47874

Vargje

77

Gjuhë

22,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice Help – 7.0 përmban aktualisht 47874 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 22,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Help – 7.0, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti