Përfshihuni në LibreOffice Help – 6.4

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Help – 6.4 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

46680

Vargje

75

Gjuhë

23,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice Help – 6.4 përmban aktualisht 46680 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 23,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Help – 6.4, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti