Përfshihuni në LibreOffice Help – 6.3

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLibreOffice Help – 6.3 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

46441

Vargje

65

Gjuhë

24,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LibreOffice Help – 6.3 përmban aktualisht 46441 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 24,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LibreOffice Help – 6.3, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti